BejelentésGondűző Pihenőház-Mátraderecske
Mátraderecske - Mofettázóknak szállás és professzionális szolgáltatások...

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Akciós gyógyüdülés 

 

Miért a leggyakoribb halálozási ok az érbetegség?


Hogyan szabadulhat meg egyszerűen

80% biztonsággal

korunk egyik legfájdalmasabb, legalattomosabb gyilkos betegségétől?

 


Megdöbbentette a cím?

Pedig lehet, hogy tényleg óriási veszélyben van!

De nyugodjon meg, nem mi fenyegetjük, hanem az ÉRSZŰKÜLET!

Az ÉRSZŰKÜLET könyörtelenebb bármelyik embernél...

 Tudta, hogy

-minden 5. ember valamilyen keringési betegségben szenved, vagy legalább is veszélyeztetett...
-a cukorbetegség érszövődményei drámai életminőség romlást okozhatnak…
-évente 7000 végtag amputációs műtétet végeznek hazánkban…Ön vajon mekkora veszélyben van tőle?


Emlékszik még arra az érzésre, amikor a belvárosi séta közben többször is meg kellett állni a kirakatok előtt, mert begörcsölt a lába?


Szeretné megtudni, hogyan szabadulhat meg a pokoli lábfájástól?


Hogyan tudja megőrizni munkaképességét, idős korban is birtokolni fizikai és szellemi teljesítőképességét, hogyan tud panaszmentes és fájdalommentes életet élni?

Mi az egyik lehetséges megoldás, amellyel sikerrel küzdhet meg a láthatatlan gyilkos, az érszűkület kockázataival:
a szívinfarktussal, az agyvérzéssel, a végtag csonkolással.

 Mi tehát a megoldás?

A Mofetta gyógy-gázkúra!

A mátraderecskei mofetta gyógygáz a föld mélyéről tör fel, értékes természetes széndioxidot tartalmaz, ez azt jelenti Önnek, hogy a mofetta kúra kiváló értágító hatású kezelés, tehát jó eséllyel elkerülheti az érműtétet vagy a csonkolást.

A kezelés fájdalom és mellékhatás mentes!
A mofettázás Önnek is jelentősen javíthatja az életminőségét!

  

Válasszon az akciós csomagajánlataik közül a lenti űrlap kitöltésével:2 VENDÉG RÉSZÉRE SZÁLLÁS és REGGELI a TB TÁMOGATOTT MOFETTA KÚRA IDEJÉRENők Lapja, Egészség rovat:

NEMRÉGIBEN ÍRTUNK a Mátraderecskén működő mofettáról, ami megmentheti a verőér-szűkületben, cukorbetegségben szenvedők végtagjait az amputálástól. 

A mofetta enyhülést jelent az érbetegeknek, reumatikus fájdalmaktól, izületi bántalmaktól szenvedőknek. A világon mindenütt elismert gyógymódot eddig nem támogatta az Országos Egészségbiztosítási Pénztár, de 2012 augusztus elsejétől ez megváltozik. 

Dr. Gyetvai Gyula főorvos elmondta, a beutalóval érkező beteg támogatással kapja a kezelést. Beutalót az a belgyógyász szakorvos adhat, aki ér-, cukor- és szívbeteget kezel, de utalhat a mofettába érsebész, traumatológus, fizioterápiás és rehabilitációs szakorvos is. Így 1700 forint helyett 680 forintot kell fizetni a kezelésért, amit évente kétszer tizenöt alkalommal vehetnek igénybe. Forrás: Nők Lapja 2012.Mátraderecske kincse a mofetta gyógygáz, mint a kutatásokból kiderült, a szén-dioxid-gáz tulajdonképpen vulkáni kigőzölgés, amelyet már több ezer évvel ezelőtt, a római korban is alkalmaztak gyógyításra. A név is innen ered, az 1. században amfiteátrumszerűen kialakított medencékben kezelték a különböző végtagfájdalmaktól szenvedő betegeket. A 16. században Paracelsus (svájci orvos, csillagjós, ezoterikus bölcselő, természettudós, és alkimista) is használta a gyógy-gázt, égési sérülésekre, női betegségekre, fekélyek kezelésére. Erdélyben hatszáz éves múltra tekint vissza a mofetta a népi gyógyászatban.

Ez a terápia kiválóan alkalmas végtagok érszûkületének kezelésére és általában a reumatológiában. Egy-egy mofetta kúrának legalább két hétig kell tartania ahhoz, hogy hatásos legyen. Az utóvizsgálatok a betegek többségénél határozott javulást mutatnak. Ezen eredmények alapján 1999-ben a mátraderecskei széndioxid gázt gyógy-gázzá, és 2006-ban a Mofetta Gyógyközpontot gyógyfürdővé minősítették.


A Gondűző Pihenőházban kialakítottunk egy a mozgáskorlátozottak részére is alkalmas akadálymentes, stilbútorral berendezett, komfortos, fürdőszobás lakrészt is. Ez a kétágyas superior, udvari szoba. Igyekeztünk igényes környezetet, a kertben színpompás virágözönt, kényelmes kerti bútokat, napernyőket és a házban otthonos lakrészeket létrehozni, amelyekben külön-külön toilett, fürdő és mosogató sarok hűtővel és sat-tv található. A GONDŰZŐ "szíve" a nappaliban található "lélekmelegítő palóc kemence".

Legyen a Gondűzőben a vendégünk!A csomag tartalma:


--15 éjszaka szállás kétágyas, akadálymentes lakrészben/2 vendég részére

--20 csatornás kábel Tv,
DVD lejátszó

--ingyenes, korlátlan internet hozzáférés, WiFi

--törölköző, fürdőköntös

--hűtőszekrény, mosogatósarok, ventillátor

--díjtalan, zárt parkolóhely

 

 Az IFA 250 Ft/vendég/éjszaka, mely érkezéskor fizetendő.

 

 


 

 

 

MOFETTA és MÁTRAI SPAFedezze fel újdonságainkat, kösse össze a kellemest a hasznossal!


Élvezze Ön is a mátraderecskei mofetta széndioxid szárazfürdő tudományosan igazolt gyógyító erejét és kényeztesse magát wellness szolgáltatásokkal is.

Az áttörő eredmények - amelyet a gyógy-gázkúrán részt vevő érszűkületes betegek állapotában beállt pozitív változások jelentettek – hatására az EÜ. Minisztérium 1999-ben gyógy-gázzá minősítette a mofettában használt természetes úton feláramló gázt. Mátraderecske gyógy-községben található az első természetes gyógy-gáz forrás Magyarországon.


Erre a természeti gyógyhelyre épült a Mofetta Széndioxid Szárazfürdő és Gyógyászati Központ, amely a wellness, a rekreáció, az egészség-edzés, az egészség helyreállítására a lehetőségek tárházát nyújtja.


A csomag tartalma:


--11 nap/10 éjszaka szállás, 2 ágyas lakrészben


--korlátlan internet hozzáférés, WiFi

--22 csatornás kábel Tv,
DVD lejátszó

--hűtőszekrény, mosogatósarok, ventillátor

--törölköző, fürdőköntös,

--díjtalan zárt parkolóhely

 

 

Az IFA 250 Ft/vendég/éjszaka, mely érkezéskor fizetendő.

 

 


 

 

 

CSAK ÜLÖK és GYÓGYULOK

 


Mofettázott-e már?

Milyennek gondolja a száraz fürdőt?

Képzeljen el egy medencét, amiben színtelen, szagtalan szén-dioxid gáz van, és derékmagasságig ülünk benne. A gáznak a feláramlása folyamatos, szintjét az elalvó gyertya lángja jelzi. Ez alatt orvosi felügyelet és szakképzett egészségügyi személyzet is jelen van. A fürdőzés ruhában történik, ajánlatos azonban a pamut szabadidő ruha, a nyitott lábbeli.

Kúraszerű használata jó hatással van az immunrendszerre, különleges radon tartalma segít az érbetegségek, szív- és általános keringési betegségek, magas vérnyomás, cukorbetegség érszövődményei, reumatikus betegségek, köszvény, csontritkulás, egyes nőgyógyászati betegségekben szenvedőknek.


Ez az Ön esélye az egészségre.A csomag tartalma:


--7 nap/6 éjszaka szállás, 2 vendég részére

--korlátlan internet hozzáférés, WiFi

 

--22 csatornás kábel Tv

--hűtőszekrény

--törölköző, fürdőköntös,

--díjtalan zárt parkolóhely

 

Az IFA 250 Ft/vendég/éjszaka, mely érkezéskor fizetendő.


Kérjen felvilágosítást, érdeklődjön a részletekről most ezen a telefon számon: 06 20 326 9544

Szeretné enyhíteni vagy megszüntetni érbetegsége tüneteit?A mofettázás egy egyszerű, fájdalom nélkül ható megoldás , amely nemcsak az amputációtól mentheti meg, hanem segítségével az érszűkület és a cukorbetegség okozta szövődményeket is elkerülheti!Az érszűkület miatt drámaian leromolhat az életminősége!

Érműtétek, magas vérnyomás, lábszárfekély, csonkolások, korai halál… Ezek várnak Önre.

Tegyen egy lépést azért, hogy boldogabb és szebb életet élhessen! Ezzel tartozik magának!Válassza ki a gyógyüdülésének a legmegfelelőbb időpontját a dátum-választó formula segítségével.
Így könnyen megtalálhatja az Önnek megfelelő étkezési szolgáltatásainkat is a szálláshelyünkön.A Gondűzőben foglalható minimum 3 vendég éjszaka.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!